PORTFOLIO

Hieronder heb ik een aantal van mijn meest recente werken geplaatst.

Magazine Spread

Tijdens mijn 2e jaar van de opleiding Mediavormgeven kreeg ik de opdracht om een magazine spread te designen. Ik vond dit zelf echt heel erg leuk om te doen. 

Flyer Isla Ida

Tijdens mijn stage bij Isla Ida kreeg ik de opdracht om een flyer te designen voor de herfst/winter. Deze flyer komt bij de bestelling van de klant.

Crystal information card

Tijdens mijn stage bij Isla Ida kreeg ik de opdracht om een kaartje te ontwerpen met informatie over de kristallen die verwerkt zitten in de sieraden. Dit kaartje zal bij elke bestelling van de klant komen om zo meer duidelijkheid te geven over de kristallen. 

Ads socials Isla Ida

Tijdens mijn stage bij Isla Ida heb ik vaak de opdracht gekregen om ads te maken voor de socials. 

Fotografie Channiesstudio

Voor mijn eigen bedrijfje ben ik ook veel bezig om me bezig te houden met productfotografie. Hierboven zie je een aantal voorbeelden van fotografie die ik heb gemaakt voor me bedrijf. 

Wholesale catalog isla ida

Tijdens mijn stage bij Isla Ida kreeg ik de vraag of ik de catalogus voor de wholesale wou ontwerpen. Het design was volledig aan mij en vond het erg leuk om 

Dansen voor de alp flyer

In mijn 2e jaar van de opleiding Mediavormgeven kreeg ik de opdracht om een flyer te maken voor Dansen Voor De Alp. 

Live On The Beach Visual

In mijn 2e jaar van de opleiding Mediavormgeven kreeg ik de opdracht om een visual te maken voor een feest. Ik heb gebruik gemaakt van verschillende foto’s om zo het beeld te krijgen wat ik wou bereiken. 

Typo cover boek

Tijdens mijn 2e jaar van de opleiding Mediavormgeven, kreeg ik de opdracht om een cover van een boek te maken zonder afbeeldingen, puur alleen typografie. 

Stories Isla Ida

Tijdens mijn stage bij Isla Ida was het een standaard taak om stories te maken. Vaak waren die verbonden aan de posts die ik moest maken maar ook moest er losse stories gemaakt worden. 

Fotografie Isla Ida

Tijdens mijn stage bij Isla Ida mocht ik af en toe mee helpen met wat fotografie klusjes. Ik vond dit erg leuk omdat ik het leuk en interessant vind om me te verdiepen in fotografie.

Post socials Isla IDa

Tijdens mijn stage bij Isla Ida was mijn standaard taak in de week eigenlijk om verschillende posts op te maken. Ik kreeg input aangeleverd van de tekst en daar omheen moest ik de goede beelden vinden en passende designs bij maken. 

Reel voor socials isla ida

Dit is 1 van de eerste reels die ik zelf heb gefilmd en bewerkt. Ik vond het erg leuk om te doen en ben daardoor ook vaker de reels gaan maken voor de socials.

Reel voor socials isla ida

Deze reel moest ik maken tijdens halloween, ik heb deze video niet zelf gefilmd alleen de bewerking. 

Reel voor socials isla ida

Deze reel heb ik tegelijkertijd opgenomen met de linker reel. Het ging om dezelfde steen en ik vond het een leuke uitdaging om toch een ander soort reel ervan te maken dan die ik al had gefilmd. 

Meer werk van mij zien? 
Stuur me dan vooral een berichtje!